Theorie materiaal

Een belangrijke stap naar het halen van het rijbewijs is het succesvol afleggen van het theorie-examen. En om dit succesvol te kunnen moet je de verkeerstheorie goed beheersen. Hieronder zie je 2 verschillende sites, waar je theorieboeken, de examentrainingsboeken, -cd-roms en online trainingen kunt bestellen. Hiermee wordt jij op heldere en duidelijke wijze wegwijs gemaakt in de verkeersregels en kun je deze opgedane kennis toetsen.
Vekabest

Hoe beter je de theorie leert, hoe minder rijlessen je straks nodig hebt. De verklaring? Onze theoriecursussen gaan voor 90% over de praktijk. Vooral onze internet theoriecursus met theorie-examens. Die zetten je direct achter het stuur.

 vekabest
Verjo

VERJO is in 1983 begonnen met de uitgave van één boek. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot een vijftigtal (!) boeken en tientallen cd-roms die bijna elk gebied van verkeer en vervoer over de weg bestrijken. Verder staat VERJO bekend als leverancier van duurzame lesaccessoires voor de rijschoolhouder.

page 1 2verjo
 Verkehrszeichen Animation
De theorie goed geleerd? Dan is het tijd voor een examen!
Een theorie examen reserveer je makkelijk op de website van het CBR.
Klik op het logo en je bent gelijk op de juiste pagina
Je hebt hiervoor wel een DigiD nodig, heb je deze nog niet kun je hem hier aanvragen. Als je hier niet op wilt wachten bel dan de rijschool en wij reserveren een examen voor jou.
Een theorie examen voor de auto kost € 31,00.
Bekijk onderstaande video om te zien hoe het er op het examen aan toe gaat.

 

Gratis een theorie-examen oefenen klik hier