Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
8 berichten.
Liyuwork Birhanu schreef op 22 juni 2021 om 16:00
Heel erg bedankt, ik waardeer wat je voor me hebt gedaan. Joyce is een zeer geduldige, begripvolle, behulpzame en motiverende persoon. Zeer vriendelijke en goede luisteraar. Ze leert je niet alleen om te slagen voor je rijexamen, maar ook om een ​​goede chauffeur te zijn. Je trots voelen om een ​​van je studenten te zijn. Moge God u en uw gezin zegenen.
albert schreef op 17 augustus 2017 om 19:13
supergoede rijschool volg er mijn rijlessen met superveel plezier en de lessen zijn echt supergezellig en vooral leerzaam echt een aanrader voor iedereen Joyce is een instructrice met veel geduld en heeft liefde en passie voor haar leerlingen en de lessen voel me gelijk op Mn gemak in de lesauto op naar nog meer leerzaame en gezellige lessen bij joyce
Lianca schreef op 27 december 2016 om 14:10
Heb hele leuke en leerzame lessen gehad. Super gezellig gehad en na m'n 2e keer geslaagd. Nogmaals super bedankt Joyce !!
F. sliman schreef op 2 november 2016 om 05:27
Nadat ik 22 keer gezakt was, raakte ik mijn zelfvertrouwen kwijt. Nadat ik een proefrijles bij Joyce had gehad en huiswerk had gekregen, voelde ik mij rustig worden en kreeg ik mijn zelfvertrouwen terug. Na 2 maanden ben ik Geslaagd! Dankjewel Joyce ?
Chaim schreef op 31 augustus 2016 om 13:30
Als ADD bestempeld persoon ben ik heel blij dat ik mag rijlessen in een automaat wat al een gedeelte van de "drukte" weghaald daarnaast is Joyce een heel rustige en duidelijke instructeur Waardoor ik uit zie naar de volgende les!
Nelly Boer schreef op 28 augustus 2016 om 19:04
Mooie nieuwe site voor een gepassioneerde rijinstructeur met hart voor haar leerlingen. Veel succes verder Joyce met je rijschool!
M. schreef op 28 augustus 2016 om 11:00
Ik heb leuke herinneringen aan de rijlessen bij Joyce. Ze heeft veel geduld en legt alles goed en duidelijk uit, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens het rijden.
Bianca schreef op 24 augustus 2016 om 07:23
Mijn rijlessen heb ik met veel plezier gevolgd! Tijdens de lessen wordt alles heel duidelijk uitgelegd, ook is er tijd om de punten die je nog niet goed beheerst te oefenen. De theorie vond ik makkelijk te leren en mijn vragen werden altijd erg goed beantwoord. Kortom een rijschool die kwaliteit biedt en een uitstekende rij instructrice!